top of page

Gastenboek

Een greep uit de ervaringen en reacties van onze gasten van gastenverblijf  "Het Atelier".

We genoten van de prachtige Biesbosch, vestingsteden en "last but not least" de fantastische middag met schipper Frans en zijn vrienden in en om de Zwarte Schuur!

 We hebben alle weertypes gehad: met sneeuw en hagel varend naar de Zwarte Schuur; in de zon op de fiets naar Woudrichem; met harde wind fietsen en wandelen in de Biesbosch; met wind en zon door Geertruidenberg gewandeld. Alles dankzij het grote assortiment aan folders, kaarten en routebeschrijvingen.

Dank je wel voor de gastvrije ontvangst, jullie betrokkenheid voor ons verblijf en het fijne huisje, waar alles aanwezig is. De tuin is een prachtige plek en net als thuis zie ik het roodborstje dagelijks snoepen van het lekkers dat jullie hebben opgehangen aan vogelvoer.

Wat hebben wij een fijne (bijna) week gehad in Hank! Een perfect huisje op een heel mooi plekje! Fijne fietstochten gemaakt en als "kers op de taart" de tocht met Frans naar "De Zwarte Schuur"!

Your recommentations on what to explore in the area were great! Your "huisje" was a perfect homebase for our biking and canoeing tips.

Wij komen graag nog een keertje terug om in een ander seizoen de Biesbosch te kunnen bewonderen, met een bezoek aan "De Zwarte Schuur".

Wij hebben ons thuis gevoeld in "Het Atelier". Een keurig en compleet huisje in een mooie omgeving. Natuurhuisje.nl kan blij met jullie zijn!

"Het Atelier" is meer dan compleet; werkelijk aan alles is gedacht om het verblijf comfortabel te maken.

Alle lofzangen zijn al geweest; het is hier meer dan super! We hebben deze week elke dag buiten gegeten in de meer dan fijne tuin.

In "onze" tuin hebben we elke dag genoten van een pas uitgevlogen familie koolmees, pimpelmezen, vinken, merels.....zelfs meneer specht heeft laten zien hoe zijn smidse werkt. ook in de lucht was het druk: gezellig kwetterende zwaluwen, baltsende sperwers, prooi-overdracht van bruine kiekendief. Elke dag was een spektakel! Een reebok liet zich ook nog tweemaal mooi zien in het veld. Kortom: je zit hier echt middenin de natuur!!

We hebben een fantastische week in "Het Atelier" gehad! Genoten van deze heerlijke, rustige plek. Jullie huisje bood alles wat we nodig hadden. Tip voor toekomstige gasten:

bezoek "Het Duyls Bos" bij Dussen!

Voor de tweede keer mochten wij in jullie huisje te gast zijn. Ook nu hebben we weer genoten. Het uitzicht is prachtig en dat gaan we zeker missen!

Wij genoten van het warme welkom; van de stilte; het thuisgevoel; van de schippersfamilie; van de omgeving; de zon; het water; van de privacy. We vertellen het verder en komen ooit terug.

Ook wij mochten met schipper Frans op zijn 100 jaar oude binnenschip. We hebben nog nooit met zo'n schip gevaren. Echt een aanrader!!

Wederom heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was een heerlijk weekend! Ik denk dat we zeker nog een langskomen!

Jullie hebben werkelijk aan heel veel dingen gedacht om van dit huisje een thuis te maken.

We hebben een heerlijk oud & nieuw weekend gehad in jullie fijne gastenverblijf. Genoten van de omgeving; we hopen nog eens terug te komen in een ander seizoen. Een heel goed 2022!

Lock down of lock down light, hier heb je er geen enkel idee van. Wat een heerlijke plek om er weer helemaal uit te zijn. Een midweek is eigenlijk te kort, zoveel valt er te ontdekken.

Een weekendje is eigenlijk te kort om hier te zijn. We komen vast nog eens terug en dan wat langer!

Wat een heerlijke plek hebben jullie voor je gasten. En te gast voelden wij ons!! Genoten van het uitzicht. Een topmiddag met de mannen van "De Zwarte Schuur". Een prachtige fietstocht door de Biesbosch. Kortom: om nog eens over te doen.

Wat een geweldig huisje is dit; het is van alle gemakken voorzien. Ook het uitzicht is geweldig. Er is meer dan genoeg te zien in de omgeving; je komt door gehuchten waar je nog nooit van gehoord hebt.

Het huisje is top!! Alles aanwezig en heerlijk schoon! Wij zijn nog nooit tweemaal op dezelfde plek geweest voor vakantie, maar dat zou hier zomaar kunnen. Is ons zeer goed bevallen.

Wij hebben het hier enorm naar onze zin gehad! Genoten van de rust, de natuur, vogels en bevers en de bijzondere middag met de club van "De Zwarte Schuur".

"Het Atelier" mag met recht een natuurhuisje worden genoemd: de natuur ligt voor de deur met de Biesbosch op een steenworp afstand.

Twee weken hebben we in jullie huisje mogen logeren en wat hebben we genoten!!

Elke dag was een feestje. We hebben bijna 500 km. gefietst in de prachtige polders en de mooie Biesbosch.

Wij vonden de Biesbosch adembenemend mooi!

De tocht met Frans naar "De Zwarte Schuur" is een echte aanrader!

Bij het huisje reeën zien lopen, een mooie specht gezien, de koekoek en fazant gehoord en natuurlijk een nachtelijk kikkerkoor! Wij komen graag nog eens terug!

Het was goed toeven in jullie gastenverblijf: heerlijke vloerverwarming, een fijne douche, een prima bed, schoon, gezellig ingericht en zeer compleet. Ook fijn dat onze elektrische fietsen binnen konden staan. Een aanrader, jullie natuurhuisje! 

We hebben enorm genoten van het huisje. Het fijne bed, de prima douche en de comfortabele meubels waren heerlijk!

We hadden het niet beter kunnen treffen. Wat een geweldig uitzicht zo met de sneeuw en de zon!!

Het was geen straf hier een dagje langer ingesneeuwd" te moeten blijven, want we hadden rekening gehouden met een verlengde "expeditie".......

De kers op de taart is toch wel de uil in de kast!

Zo fijn! Een plek om tot rust te komen; te genieten. Echt bijzonder!!

Het was de tweede keer dat we een week in jullie gastenverblijf hebben doorgebracht en we hebben weer een geweldige week gehad!

Ondanks het wisselende weer zijn we helemaal tot rust gekomen en hebben genoten van het mooie uitzicht. We zouden graag nog eens terugkomen met mooier weer om de omgeving verder te kunnen verkennen.

We hebben 2 heerlijke weken gehad in jullie prachtige natuurhuisje op een heerlijke plek!

We zouden een week naar New York gaan, maar i.v.m. het corona virus ging dit niet door. Gelukkig konden we dit huisje nog boeken voor 2 nachten, en hier hebben we geen spijt van!

Bedankt dat we hier mochten verblijven; we kwamen helemaal tot rust.

Jammer dat we weer naar huis gaan.....

Hou je van de natuur en de rust, dan is dit chaletje een paradijs op aarde.

Een onvergetelijk reisje met "De Postsloot" van Frans naar polder "De Lepelaar" en "De Zwarte Schuur"!

Een echt mooi stekje! Onze privacy werd gerespecteerd en dat waarderen we echt heel erg.

Wij bevelen jullie aan bij familie en vrienden!

Dies war ein wunderbares Ort fur uns!

Buiten was het 39 graden, binnen lekker koel door de airco. We hebben heerlijk geslapen en genoten van de rust. Wat een prachtige plek hebben jullie. We zullen dit iedereen aanbevelen.

Wat een mooi plekje en fijn huis. We hebben genoten van de rust en de natuur. Jammer dat we weer naar huis gaan.

Jullie hebben hier een erg mooi gastenverblijf, dat van alle gemakken is voorzien; tot in de kleinste details, zoals koffie en thee.

 

Heerlijk om zo gastvrij ontvangen te worden in dit paradijsje.

Wat hebben we genoten van dit huisje: alles is aanwezig en de bedden liggen perfect en wat een fijne douche!

 Wat is er mooier dan in de achtertuin 2 reeën te zien en te genieten van de uiltjes op het mobieltje via de webcam. 

 

 Heerlijk tot rust gekomen in jullie natuurhuisje. Het was van alle gemakken voorzien en alles super verzorgd! Een hele fijne plek!

 De rust en het uitzicht zijn onbetaalbaar!

 Bedankt dat we in jullie gastenverblijf mochten logeren. Een gastenverblijf met een gouden randje!

 

 Wat een prachtige ontdekking zo dicht bij ons thuis!

Tja, allemaal slijmerige verhaaltjes...... Maar ze hebben allemaal wel gelijk. Prachtig huisje, uitzicht en omgeving. En we moeten dus toegeven; ook wij hebben hier genoten!

 Nous sommes été tres heureux pour votre accoeuil. Merci!

 

 Wat een ideaal gastenverblijf is het hier! Heerlijk rustig en tot in de puntjes verzorgd!

 

 This was perfect. We enjoyed the quiet and beautiful area.

 Wat een WELKOM gevoel op deze heerlijke, rustige, bijzonder mooie plek!

 

 Na één nacht slapen in het atelier voelen we ons zo ontspannen alsof we een week op retraite zijn geweest.

 

 Wat een prachtlocatie is dit. Mooie accommodatie, goed verzorgd, zeer compleet ingericht. Complimenten!

 

 We hebben genoten van 2 mooie weken in jullie prachtige vakantiehuisje, met mooi uitzicht. Het was goed om hier te zijn.

 

 Toen we op zoek waren naar een verblijf in de Biesbosch, kwamen we bij toeval bij jullie terecht. We waren onmiddellijk enthousiast toen we jullie site bekeken. En….het is alleen maar meegevallen! Een mooie en comfortabele ruimte, heel compleet. Geweldig!

 

 Het was puur genieten hier!

 

 Het lijkt ons leuk nog een keer terug te komen in het voorjaar of de zomer. Het is prima voor elkaar.

 

 Huisje is uitmuntend: schoon, fris, warm en alles erop en eraan...….alleen een theepot konden we niet vinden :)

 Een paar dagen Hank. Het Atelier, een kano, samenzijn, buitenlucht en natuur, binnen een prettig en mooi verblijf. (Wat is die vloerverwarming heerlijk!) We hebben genoten!

 

 We hebben geen zee-of visarend gezien, maar wel een mooie vaartocht gemaakt met de fluisterboot. Op de terugtocht hebben we oeverzwaluwen en zelfs twee lepelaars gezien! Een mooie omgeving dus!

 

 Zeer fijne en rustige locatie. Een echte aanrader!

 

 Es war sehr schön hier, und es fehlte nichts!

 Wat een verrassend mooie plek! Hank kende ik alleen van de afslag van de A27….

 

 Jullie accommodatie is compleet ingericht, mooie decoraties, alles naar wens, ook alle informatie die er lag en die we van jullie kregen. We hebben genoten!

 

 Oorverdovend stil, een comfortabele plek om bij te komen. Hank is klein, maar de omgeving is groter dan je in eerste instantie denkt. Voor het laatst onder die fantastische douche, Heerlijk!

Bedankt voor jullie gastvrijheid en met name "de vrijheid".

 Wow, wat een prachtig plekje! Twee weken hebben we hier gewoond. Vanaf het eerste moment, na de hartelijke ontvangst, voelden we ons "thuis".

Rust, ruimte, privacy, vrijheid, tjé wat voelt dat goed!

 

 Prachtig weer in een mooi huisje. Stil en rustig en overal zon/schaduwplekken in de tuin. Mooi uitzicht vanuit de tuin met overtrekkende vogels als visarend, torenvalk, boomvalk, bruine kiekendief en buizerd. Zelfs de slechtvalk landde even op de aangrenzende akker.

 Mooi, prachtig plekje om tot rust te komen. We hebben genoten van de omgeving en de Biesbosch. Hank blijkt toch aanzienlijk méér dan enkel een afslag van de snelweg......

 

 Het Atelier: Schoon, verzorgd, heerlijk bed, lekkere douche. Kortom, voor herhaling vatbaar!

 

 Jullie huisje beantwoordde voor ons aan alles. We hebben absoluut genoten van het geweldige uitzicht!

 Een ontzettend fijn huisje met tuin en een heel geweldig mooi uitzicht…..Kortom, het genieten begon bij  ons vanaf minuut één, of beter seconde één! Heerlijk toch!

 

 Heel hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Alles was geweldig!

 

 Buiten is het nu -4 graden en binnen is het knus en gezellig. Vanachter het raam kunnen we de ree makkelijk volgen, die in het winterzonnetje is gaan liggen.

 

 Wat een verrassend fijne plek hier! Zó mooi gebouwd, ingericht en bedacht; dit kleine, maar knusse, lichte en “complete” huisje.

 Het was in één woord “geweldig”!

 Wat een heerlijke plek om vakantie te houden. En wat hebben jullie het goed voor elkaar hier.

Er ontbreekt werkelijk niets. 

 Onze eerste vakantie bij onze Noorderburen is ons bijzonder goed bevallen! Nooit gedacht om er temperaturen tot 36 graden te moeten trotseren. Wat een luxe om dan over een airco te beschikken!

In vele opzichten een aanrader!

 

bottom of page